{"id":2401,"date":"2021-05-28T13:13:44","date_gmt":"2021-05-28T11:13:44","guid":{"rendered":"https:\/\/stage-nl.one2three.be\/?page_id=2401"},"modified":"2024-04-30T11:02:10","modified_gmt":"2024-04-30T09:02:10","slug":"horecamanagement","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/nl.one2three.be\/onze-oplossing\/horecamanagement\/","title":{"rendered":"Horecamanagement"},"content":{"rendered":"\n

\n\t\tone2three + Growzer =
slimmer horeca management\n\t<\/h1>\n

\n\t\tKijk hoe Bossuw\u00e9 uit Kortrijk slimmer werkt dankzij one2three en Growzer\n\t<\/h2>\n\t\n\t\t\t\t\t\tVraag nu jouw demo\n\t\t\t\t\t<\/a>\n \n <\/a>\n\t\t\t\t\"Behoud\n

\n\t\tBehoud controle\n\t<\/h3>\n\t

Bij elke bestelling past je stock zich automatisch aan. Is er een gerecht op, dan verdwijnt het van het menu.<\/p>\n\t\t\t\t\"Win\n

\n\t\tWin tijd\n\t<\/h3>\n\t

Verminder manueel werk dankzij automatische koppeling van menu en voorraad.<\/p>\n\t\t\t\t\"Krijg\n

\n\t\tKrijg meer inzicht\n\t<\/h3>\n\t

Weet waar je geld verdient en verliest. Optimaliseer met de juiste inzichten.<\/p>\n\t\t\t\t\"Bespaar\n

\n\t\tBespaar geld\n\t<\/h3>\n\t

Vul niet nodeloos je stock aan, werk verlieslatende gerechten weg en spaar personeelskost uit. <\/p>\n\t\t

\n\t\t\tModal Box\n\t\t\t\t\t<\/h4>\n\t\t

modal-<\/h5>\n\t\tClick here to edit the “modal-box” settings. This text is only for editing and will not appear after you publish the changes.\t\n\t\t\t\t\t\tPreview\n\t\t\tmodal-\n\t\t\t\t\t\t