{"id":2401,"date":"2021-05-28T13:13:44","date_gmt":"2021-05-28T11:13:44","guid":{"rendered":"https:\/\/stage-nl.one2three.be\/?page_id=2401"},"modified":"2024-04-30T11:02:10","modified_gmt":"2024-04-30T09:02:10","slug":"horecamanagement","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/nl.one2three.be\/onze-oplossing\/horecamanagement\/","title":{"rendered":"Horecamanagement"},"content":{"rendered":"\n
Bij elke bestelling past je stock zich automatisch aan. Is er een gerecht op, dan verdwijnt het van het menu.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Verminder manueel werk dankzij automatische koppeling van menu en voorraad.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Weet waar je geld verdient en verliest. Optimaliseer met de juiste inzichten.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Vul niet nodeloos je stock aan, werk verlieslatende gerechten weg en spaar personeelskost uit. <\/p>\n\t\t