{"id":626,"date":"2020-11-08T09:34:51","date_gmt":"2020-11-08T08:34:51","guid":{"rendered":"https:\/\/stage-nl.one2three.be\/checklist\/"},"modified":"2023-04-25T11:41:11","modified_gmt":"2023-04-25T09:41:11","slug":"checklist-voor-online-frituur","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/nl.one2three.be\/checklist-voor-online-frituur\/","title":{"rendered":"25 tips om online te gaan met je frituur"},"content":{"rendered":"\n\n\t
Maak u klaar voor de klanten van morgen<\/p>\n
Frituren gaan alsmaar meer online.<\/strong>\u00a0Wie de stap zet, ervaart de\u00a0enorme meerwaarde.<\/p>\n Vroeg of laat kan uw frituur ook niet meer zonder online platform.<\/p>\n Download de checklist\u00a0<\/strong>van One2three met 25 tips, samengesteld dankzij 5 jaar nauw\u00a0samenwerken met honderden horecazaken.<\/p>\n Hoe maak je de juiste keuzes?<\/p>\t\t\n\t\t\t Hoe maak je je menukaart aantrekkelijk?<\/p>\t\t\n\t\t\t Hoe kan je effici\u00ebnter werken?<\/p>\t\t\n\t\t\t Hoe kan je jouw zaak nog beter promoten?<\/p>\t\t\n\t Maak u klaar voor de klanten van morgen De checklist sp\u00e9ciale voor de online frituur Laat uw klanten smullen van de vele voordelen en verkoop tot 20% meer Frituren gaan alsmaar meer online.\u00a0Wie de stap zet, ervaart de\u00a0enorme meerwaarde. Vroeg of laat kan uw frituur ook niet meer zonder online platform. Download de checklist\u00a0van One2three […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":627,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"_acf_changed":false,"inline_featured_image":false,"_uag_custom_page_level_css":"","advgb_blocks_editor_width":"","advgb_blocks_columns_visual_guide":"","_trash_the_other_posts":false,"footnotes":""},"acf":[],"yoast_head":"\n\n\t\tZoek niet langer,
one2three ontwikkelde een speciale checklist om jou op weg te helpen.\n\t<\/h3>\n\t\t\t\t\n\t\t\t \n\t\tDat komt allemaal aan bod in de checklist sp\u00e9ciale voor de online frituur.\n\t<\/h3>\n
\n\t\tKrijg nu alle 25 tips,
vul dit formulier in\n\t<\/h3>\n\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"