{"id":2933,"date":"2021-09-08T05:52:00","date_gmt":"2021-09-08T03:52:00","guid":{"rendered":"https:\/\/stage-nl.one2three.be\/?p=2933"},"modified":"2022-01-12T11:28:38","modified_gmt":"2022-01-12T10:28:38","slug":"5-tips-van-friethuis-the-sixties-voor-vlotte-online-bestellingen","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/nl.one2three.be\/nieuws\/5-tips-van-friethuis-the-sixties-voor-vlotte-online-bestellingen\/","title":{"rendered":"5 tips van Friethuis The Sixties voor vlotte online bestellingen"},"content":{"rendered":"\n
Annemieke Van Wynsberge en Nico Duhamel maakten van Friethuis The Sixties een geoliede machine, een sterk staaltje van deskundigheid en vernuft. Dat zegt Snackblad. Je kan hun artikel over hun geheel in Amerikaanse sixties-stijl ingerichte frituur lezen via de link onderaan. We geven hier een kort overzicht van de elementen in die goed draaiende machine. Wat kan jij leren van Annemieke en Nico?<\/p>\n\n\n\n