one2three + Growzer =
slimmer horeca management

Kijk hoe Bossuwé uit Kortrijk slimmer werkt dankzij one2three en Growzer

Behoud controle

Behoud controle

Bij elke bestelling past je stock zich automatisch aan. Is er een gerecht op, dan verdwijnt het van het menu.

Win tijd

Win tijd

Verminder manueel werk dankzij automatische koppeling van menu en voorraad.

Krijg meer inzicht

Krijg meer inzicht

Weet waar je geld verdient en verliest. Optimaliseer met de juiste inzichten.

Bespaar geld

Bespaar geld

Vul niet nodeloos je stock aan, werk verlieslatende gerechten weg en spaar personeelskost uit.

Horeca management met real-time overzicht

Als horeca-ondernemer zoek je altijd hoe het beter kan: betere gerechten, betere service, betere sturing, betere organisatie enz. Een zaak succesvol uitbouwen, vergt meer inspanningen dan ooit.

Daarom heb je vandaag professioneel horeca management nodig, met een real-time overzicht van A tot Z: van klantenbestelling tot bij je leveranciers, en alles er tussenin. Met professionele software krijg je heel wat zaken op een dienblaadje aangereikt.

One2three en Growzer werken samen en nemen voor jou heel wat rompslomp weg. Dankzij onze integratie krijgen horeca-ondernemers als jij flink wat voordelen. Zo kan jij slimmer werken.

Jouw voordelen

Slim horecamanagement geeft jou:

Al je klantenbestellingen, online of in je zaak, in 1 handig overzicht.

Automatische menu-aanpassing op basis van voorraad, in real-time.

Geldbesparing dankzij minder manueel werk en minder kapitaal in je stock.

Betere beslissingen op basis van cijfers en data.

Al je leveranciers en aankopen in een handig overzicht.

Jouw voordelen van een slim horeca management

Jouw digitale horecaketen

Werk dus slimmer en wees meer gerust: koppel het one2three online bestelplatform aan Growzer (en eventueel ook aan jouw kassasysteem).

Zo krijg jij in real-time controle over je zaak en kan je snel reageren op problemen en opportuniteiten.

Jouw klanten

Jouw klanten

Jouw zaak

Jouw zaak

Jouw
leveranciers

Jouw leveranciers

Jouw klanten

Jouw klanten

Jouw zaak

Jouw zaak

Jouw
leveranciers

Jouw leveranciers

Jouw klanten

Jouw klanten

Jouw zaak

Jouw zaak

Jouw
leveranciers

Jouw leveranciers
Online bestellen

Online bestellen via

Een bestelsite

Jouw eigen app

Een QR-code op tafel

Een kiosk in je zaal

1 overzicht

Jouw online menukaart, met:

Productvarianten

Opties

Promoties

Suggesties

Allergenen

Automatische aanpassingen volgens een tijdschema

Centraal overzicht

Centraal overzicht aankopen

Al je leveranciers samen

Bestellingen sturen en opvolgen

Automatische bestelvoorstellen

Leverbonnen checken

Notificaties:

klanten worden verwittigd

Per e-mail

Via push-bericht

Via SMS

Real-time integratie met voorraad

Real-time integratie met voorraad

Menu past zich automatisch aan als een gerecht of ingrediënt is uitverkocht:

  • Dagsoep uitverkocht? Dan verdwijnt het van de kaart.
  • Parmezaanse kaas op? Enkel gruyère verschijnt nog als keuze bij pasta.

Makkelijker
ontvangstenboek

Gedaan met dubbel werk:
krijg gegevens uit de kassa, vul aan
en klaar voor de boekhouder.

Online bestellen

Online bestellen via

Een bestelsite

Jouw eigen app

Een QR-code op tafel

Een kiosk in je zaal

1 overzicht

Jouw online menukaart, met:

Productvarianten

Opties

Promoties

Suggesties

Allergenen

Automatische aanpassingen volgens een tijdschema

Notificaties:

klanten worden verwittigd

Per e-mail

Via push-bericht

Via SMS

Centraal overzicht

Centraal overzicht aankopen

Al je leveranciers samen

Bestellingen sturen en opvolgen

Automatische bestelvoorstellen

Leverbonnen checken

Real-time integratie met voorraad

Real-time integratie met voorraad

Menu past zich automatisch aan als een gerecht of ingrediënt is uitverkocht:

  • Dagsoep uitverkocht? Dan verdwijnt het van de kaart.
  • Parmezaanse kaas op? Enkel gruyère verschijnt nog als keuze bij pasta.

Makkelijker
ontvangstenboek

Gedaan met dubbel werk:
krijg gegevens uit de kassa, vul aan
en klaar voor de boekhouder.

Tijd besparen

Slim menu

Inzicht in kost, verkoop en winstmarges van je gerechten

Voorraad past zich aan bij verkoop

Handige inventaris

Dynamische rapporten: wat was mijn stock op 2 januari, bijvoorbeeld?

Snellere stocktelling

Inzicht in assortiment, per product en per categorie

Ontdek pijnpunten en grijp in

Bekijk rapporten in real-time, of per dag, per week, per maand, per categorie, gerecht, ...

Controleer je facturen extra

Bespaar waar nodig

Maak meer winst waar kan

Ga ook aan de slag met slimmer horeca management

Scroll to Top