Het kloppende hart van jouw zaak

De kassa die je het werken makkelijker maakt

Wel nood aan een vlot werkende (geregistreerde) kassa, maar niet aan duurbetaalde overbodigheden?

Wij hebben de oplossing voor jou.

Netjes geregeld, op maat van jouw noden

Een kassa/POS hoeft niet complex te zijn, dat bewijzen we dag na dag met onze performante oplossing. Op maat van jouw zaak, zonder overbodige franjes. Vlot bruikbaar, met snelle ondersteuning en volledig wettelijk in orde. Van mini tot maxi, onze kassa is er voor iedereen.

Inzetbaar als geregistreerde kassa

Ons kassasysteem kan ingezet worden als geregistreerd kassasysteem (GKS). In heel wat horecazaken is dit systeem wettelijk verplicht en wij komen aan deze nood tegemoet. Geen verplichting? Ook dan kun je uiteraard aan de slag met onze kassa.

Waarom klanten kiezen voor ons kassasysteem?

Inzetbaar als gewone of als geregistreerde kassa

Een professionele ondersteuning door eigen medewerkers

Eenvoudig te gebruiken, zonder overbodige franjes

Naadloos te koppelen met andere tools en systemen

Uit te breiden met extra printers, terminals en meer

Wij ontzorgen je van A tot Z, sluiten alles netjes aan en zorgen dat je meteen weg bent met het gebruik van ons kassasysteem.

Makkelijk aanpasbaar aan jouw manier van werken

Elke horecazaak heeft zijn eigen manier van werken. Onze experts hebben rekening gehouden met alles en een eenvoudig, maar flexibel systeem ontworpen. Zo pas jij de werking van de kassa in een handomdraai aan jouw wensen aan.

Uiteraard kun je steeds rekenen op een uitgebreide rapportering. Een stapje verder? Koppel onze kassa aan het Horeca Management Platform van Growzer en krijg nog meer inzichten.

Vormgeving volledig instelbaar (dark/light-mode, grootte knoppen, kleuren knoppen, foto's of geen foto's)

Koppeling met één of meerdere keukenschermen (KDS)

Ondersteuning voor klantenscherm

Ondersteuning Social Deals

Ondersteuning offline betaalmethodes (niet-gekoppelde betaalterminals)

Tafelrekeningen

Volledig integreerbaar met online bestelplatform, alle bestellingen in 1 overzicht

Uitgebreide rapportage, ook vanop afstand

Werken met de blackbox

Elke horecazaak die minstens 25.000 euro omzet haalt uit maaltijden ter plaatse (12% BTW), dient een witte kassa met blackbox aan te schaffen. Daar helpen we je graag bij. Niet alleen zorgen we dat alles wettelijk in orde is, we leveren je ook de nodige rapporten aan. Reken op een uitgebreide ondersteuning bij een eventuele aanvraag.

Heel wat koppelingen mogelijk

Meer uit je POS halen? Koppel met ons online bestelplatform, koppel ons keukenscherm aan de kassa en laat betaalterminals vlot functioneren. Heel wat koppelingen zijn reeds voorzien, daar hoef je dus geen seconde van wakker te liggen.

Werk je met andere betaalterminal dan CCV, Worldine of Mollie, dan kan die ingesteld worden als offline betaalterminal (voor Sumup, VivaWallet, … bvb.) zodat de rapportering de juiste inzichten geeft.

Een aantrekkelijk klantenscherm

Nog een toonbankverkoop, een actie in de kijker zetten of je klant mee het intikken van de bestelling laten volgen? Je kunt onze kassa van een extra klantenscherm laten voorzien. Een blikvanger waarbij jij wat je toont kunt bepalen. Geef bijkomende informatie, realiseer meerverkoop of kondig acties aan.

Wij helpen je graag bij het vormgeven van de boodschappen.