one2three en Horeca Van Zon gaan partnership aan

26 maart 2024
Van Zon nieuwsbericht 20240326

Moeten we Horeca-groothandel Van Zon nog voorstellen? Met meer dan 30.000 artikelen op voorraad, 4 winkels in Vlaanderen en een hoofdzetel in Lommel, beleveren ze dagelijks heel wat horecaklanten, al kan afhalen in de winkelpunten ook. Al sinds 1964 vertrouwen heel wat klanten op hun aanbod, kwaliteit en service en bij one2three zijn we dan ook verheugd om met deze toonaangevende speler een samenwerking te kunnen aangaan.

Van Zon klanten krijgen een commercieel voordeel

Het partnership houdt in dat alle klanten van Horeca Van Zon een commercieel voordeel krijgen als zij een overeenkomst met one2three afsluiten. Een win-win voor alle partijen en een bijkomende kans om het gamma van one2three, van kassa’s over displays tot bestelsystemen, zuilen en meer, nog breder in de markt te zetten.

Ondersteuning op het vlak van opleidingen en beleving

Bij one2three engageren we ons om mee onze schouders te zetten onder de demodagen in de Cash & Carry winkels van Van Zon en zo voor een toegevoegde waarde te zorgen. Wij kijken alvast uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd de horecamarkt op deze manier nog beter te kunnen ondersteunen.