one2three en Bakkers Vlaanderen gaan samenwerking aan

13 september 2023
one2three en Bakkers Vlaanderen gaan samenwerking aan

Bakkers Vlaanderen – de Vlaamse bakkerijfederatie – en one2three gingen recent een samenwerking aan. Dit met als doel bakker nog beter te ondersteunen op het vlak van digitalisatie en om ze de nodige digitale tools ter beschikking te stellen om hun business te optimaliseren en naar een hoger niveau te tellen.

Digitale tools op maat van de bakker

Bakkers vormen al langer een prioritaire doelgroep voor one2three. “Wij ontwikkelen inderdaad heel wat oplossingen met de specifieke noden van bakkers in het achterhoofd. Ons gebruiksvriendelijke online bestelplatform kan perfect gebruikt worden door bakkers, terwijl we ook digitale schermen, vending machines en zelfs bestelzuilen kunnen voorzien. Ondertussen tellen we al heel wat bakkers als klant en we zijn er zeker van dat de samenwerking met Bakkers Vlaanderen zal bijdragen aan onze groei. Daarbij gaan we steeds uit van een win-win, want uiteraard moet ook de bakker beter worden van de samenwerking”, geeft Peter Ryckaert, co-founder van one2three mee.

Leden genieten van aantrekkelijke voorwaarden

Producten snel en doeltreffend promoten, klanten hun favoriete bakkerijproducten makkelijk laten bestellen en het wegwerken van wachtrijen in de bakkerij: het zijn maar enkele troeven die bakkers al snel zullen ervaren door te werken met de oplossingen van one2three. “We zijn verheugd onze leden de performante tools van one2three te kunnen voorschotelen. Niet alleen geloven we sterk in digitalisatie, de samenwerking zorgt er ook voor dat onze leden van bijzondere voorwaarden genieten. Op die manier kunnen ze nog voordeliger de vruchten van digitalisatie plukken. We zetten dan ook mee onze schouders onder deze samenwerking”, geeft Bart Ceulemans, communicatieverantwoordelijke bij Bakkers Vlaanderen mee.

Meer weten over de bijzondere voorwaarden als lid van Bakkers Vlaanderen?

Wens je meer te weten over de oplossingen van one2three en genieten van de uitzonderlijke voorwaarden als lid van Bakkers Vlaanderen?

Met plezier komen we naar je toe en geven we je een demo en/of vertellen we je meer over een mogelijke samenwerking.