one2three en Growzer winnen de Heureka! Award

21 april 2022
Peter Ryckaert (one2three) / Frank De Meulder (Growzer)

Op de 13e editie van de Horecabeurs Bredene brengen maar liefst 180 standhouders de laatste nieuwigheden in de horecasector. Uit deze standhouders werd het unieke partnership tussen one2three en Growzer bekroond met de Heureka! Award.

Waarom is het partnership tussen one2three en Growzer zo uniek?

one2three en Growzer creëren een horeca management platform dat een volledige end-to-end oplossing kan aanbieden. Van het bestellen door de consument tot en met het afhandelen van het volledige bestelproces bij de leveranciers. Dit levert een aantal unieke en tastbare voordelen op, zoals het verhogen van de omzet én het verlagen van de kosten. Daardoor is uw menukaart altijd up-to-date, en door het automatiseren van het bestelproces bij de leveranciers kan stockbreuk op een intelligente manier vermeden worden.

Deze voordelen vloeien voort uit een gedeelde visie op de toekomst van de horeca. Namelijk, een meer digitale horeca die werkt op basis van inzichten uit data en die altijd alles onder controle heeft dankzij handige dashboards en automatische processen.

Wat betekent dat, een horeca management platform?

Een horeca management platform laat horeca-ondernemers toe om alle bestelflows (van de klanten en aan de leveranciers), inkomsten en kosten goed onder controle te houden. Zo krijg je inzichten waardoor je gefundeerde beslissingen kan nemen over bvb. de prijzen van gerechten. Daarenboven bevat het tal van automatisaties die je als zaakvoerder tijd besparen.

One2three is een bestelplatform voor elk type horecazaak, met een waaier aan configureerbare oplossingen: van QR-codes aan tafel tot faciliteiten voor afhaal en leveringen. Maar ook bestelzuilen en digitale schermen die real-time informatie kunnen weergeven en een reservatieplatform behoren tot de mogelijkheden. Het platform is “modulair”, wat wil zeggen dat de klant de meest geschikte tools kiest. Daarnaast is het platform ook “open”, dankzij verschillende koppelingen naar verschillende andere kassasystemen, loyalty platformen, ….

Door de samenwerking kun je makkelijk je foodcost berekenen, aan menu engineering/voorraadbeheer doen en online bestellen bij leveranciers.

We laten u graag meegenieten van onze Heureka! Award

Kies tijdens de beurs voor een oplossing die Growzer en one2three modules combineert, en u krijgt een speciale beurskorting!