one2three als schakel in het ecosysteem van Trivec

14 februari 2023
Partner in de kijker: Trivec

Trivec, dat is al sinds 1998 heel wat expertise in POS-systemen. Van kassasysteem tot barautomatisatie, bierkranen, keukenschermen en veel meer: Trivec heeft het. Wij spraken met Yen Lonneville-Bosmans, Country Manager België van het bedrijf over de troeven, de samenwerking met one2three en het ecosysteem van deze specialist in kassasystemen.

Ontwikkelingen op maat van de horeca

Het grote verschil tussen Trivec en heel wat andere spelers op de markt? “Wij doen veel meer dan enkel kassasystemen. Zo kan een horeca-uitbater bij ons ook terecht voor de complete barautomatisatie, doseringssystemen, bestelzuilen en meer. Wil je bijvoorbeeld pintjes van exact 25cl tappen, dan kun je dit perfect instellen. Onze automatisaties garanderen minder waste, diefstal en meer efficiëntie. Ideaal als je bijvoorbeeld meerdere zaken te runnen hebt en/of je zaak op een professionele manier wil managen. Wij zijn thuis in de horeca en denken dan ook mee over mogelijke oplossingen en innovaties”, geeft Yen mee.

Ook de partners en gekoppelde systemen zijn belangrijk voor Trivec. “Wij zetten – dit jaar nog meer dan anders – sterk in op partnerships. Zo bouwen we aan een ecosysteem van gekoppelde systemen die elkaar versterken. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe partner website die we in Q1 lanceren. Zo kunnen we onze klanten alle mogelijke features aanbieden die ze nodig hebben, met ons kassasysteem als spil. Wij passen onze systemen en werking trouwens naadloos aan, aan de flow van de klant. Geen twee klanten zijn immers gelijk.”

Oplossingen voor elk type zaak

Van eenmanszaak tot restaurant- of hotelketen, Trivec is er voor iedereen. “Complexe klanten met meerdere vestigingen of ketens die actief zijn in heel wat landen, we kunnen het aan. Maar net zo goed voorzien we de plaatselijke frituur van een perfect werkend systeem. Pairi Daiza, Autogrill zijn twee ronkende namen, maar er zijn ook honderden kleinere zaken klant. Wij werken trouwens op Europees niveau, maar zijn in België ook zo’n 40 mensen sterk.

De meerwaarde van Trivec? “Op het vlak van prijs-kwaliteit hoeven we voor niemand onder te doen. Bovendien beschikken we over een 24/7-support in de eigen taal. Een ondersteuning die door onze klanten enorm op prijs wordt gesteld. Onze hardware mag in aankoop dan misschien wat duurder zijn, deze gaat wel langer mee en is specifiek ontwikkeld voor de horeca. Op middellange termijn ben je er dus veel beter én voordeliger mee af.”

Een ecosysteem met toegevoegde waarde

one2three is al een tijdje een gewaardeerde partner van Trivec. “We wisselen af en toe contacten en leads uit, maar one2three is ook een speler in ons ecosysteem. Met hun oplossingen spelen ze in op het digitaliseren van de horeca. Door te werken met QR-codes, online bestellingen, bestelzuilen, … creëer je een echte sales machine. Je kunt immers op veel meer manieren bestellingen aannemen en Trivec verwerkt ze stuk voor stuk snel en accuraat. Naast one2three zijn er nog heel wat andere partners denk maar aan Growzer, Deliverect, Resengo … We blijven deze samenwerkingen uitdiepen om zo onze klanten de meest complete oplossing op de markt aan te reiken”, besluit Yen.

Meer weten over de koppeling tussen Trivec en one2three?

Wil je meer weten over de synergie tussen one2three en Trivec, een demo of zelf de kracht van de koppeling ondervinden?

Geef ons een seintje, we vertellen je er graag meer over.