one2three en Growzer partnership genomineerd voor de Heureka! Award

21 maart 2022
Heureka! Award

Op de 13e editie van de Horecabeurs Bredene brengen maar liefst 180 standhouders de laatste nieuwigheden in de horecasector. Van die 180 selecteerde een professionele jury 5 innovaties, waaronder het unieke partnership tussen one2three en Growzer als enige software-oplossing. De uitreiking van de award gebeurt op 30 maart, 4 weken voor de beurs.

Duim jij mee voor ons?

De Horecabeurs in Bredene nomineert 5 producten en diensten voor de Heureka! Award voor innovaties in de sector

Innovatie in de Horeca kan op verschillende vlakken: in de uitrusting van de keukens, de zaal, decoratie, het eten zelf en in het digitaliseren van de werking van een horecazaak.

De 5 genomineerden zijn :

Waarom is het partnership tussen one2three en Growzer zo uniek?

Een horeca management platform dat een volledige end-to-end oplossing kan aanbieden. Van het bestellen door de consument tot en met het afhandelen van het volledige bestelproces bij de leveranciers.

Dat is het unieke aan het horecaplatform van one2three en Growzer, dat voortvloeit uit een gedeelde visie op de toekomst van de horeca. Namelijk, een meer digitale horeca die werkt op basis van inzichten uit data en altijd alles onder controle heeft dankzij handige dashboards.

Wat betekent dat, een horeca management platform?

Een horeca management platform laat horeca-ondernemers toe om alle bestelflows (van de klanten en aan de leveranciers), inkomsten en kosten goed onder controle te houden. Je krijgt inzichten waardoor je gefundeerde beslissingen kan nemen over bvb. de prijzen van gerechten. Daarenboven bevat het tal van automatisaties die je als zaakvoerder tijd besparen.

One2three is een bestelplatform voor elk type horecazaak, met een waaier aan configureerbare oplossingen: van QR-codes aan tafel tot faciliteiten voor afhaal en leveringen, maar ook bestelzuilen en digitale schermen die real-time informatie kunnen weergeven. Het platform is “geïntegreerd” “modulair” (de klant kiest de meest geschikte tools) en “open” (koppelingen naar verschillende andere kassasystemen, loyalty platformen, …).

De meest verregaande integratie is er met Growzer. Door deze samenwerking kun je makkelijk je foodcost berekenen, aan menu engineering/voorraadbeheer doen en online bestellen bij leveranciers.