Food delivery met one2three en zZoomer: een winnende combi-deal

17 maart 2022
Maaltijdbezorging

Wil je ook leveren aan huis, maar zonder de hoge kosten van Takeaway.com, Uber Eats of Deliveroo? En wil je dat in optimale omstandigheden doen? Dankzij het partnership tussen one2three en zZoomer krijgen horeca-ondernemers nu een complete oplossing voor food delivery. 

Electrische fietsen en scooters gecombineerd met handige apps

Met de service van zZoomer voor elektrische fietsen of scooters, gecombineerd met het bestelplatform van one2three hoeven horeca-eigenaars zelf niet meer te investeren of tijd te verliezen met aspecten die buiten hun stiel vallen.

Waarom food delivery met electrische fietsen en scooters van zZoomer?

Verschillende stadscentra zijn nu al autoluw of hebben autoloze zones. Tegen 2025 treedt bovendien een Europese wet in voegen die eist dat geen enkele logistiek in binnensteden nog CO2 uitstoot.

Mobiliteit met zZoomer samengevat ziet er zo uit:

  1. Duurzaam: 0 uitstoot
  2. Stille en snelle delivery in bebouwde kernen, makkelijk parkeren
  3. Tijdsbesparing: preventief onderhoud, herstellingen en 24/7 pechverhelping via een app
  4. Veilig: track&trace van je voertuigen
  5. Financieel interessant: lagere totale kost

 

Toon Donné, CEO zZoomer

Werken en wonen in het midden van een verkeersnachtmerrie, doet ons beseffen dat we onze manier van denken moeten veranderen. zZoomer is zo ontstaan als antwoord op de uitdagingen van de mobiliteit van de toekomst. Als gepassioneerden begrijpen we dat delivery ook winstgevend, toegankelijk en makkelijk moet zijn voor onze klanten. Die zelfde servicegerichtheid vinden we terug bij one2three

Toon Donné, managing director zZoomer

Waarom jouw gerechten leveren met one2three?

Heel eenvoudig: wil je food delivery organiseren zoals je zelf wilt en alles in eigen handen houden, dan is het one2three bestelplatform iets voor jou.

Bij one2three kan je kiezen uit verschillende abonnementsformules, gebaseerd op transactievolume, of gebaseerd op de gekozen functionaliteiten… dus zonder commissie. Je levert volgens jouw mogelijkheden en je kan capaciteit aanpassen in enkele klikken. Alle bestellingen komen centraal tot in jouw keuken, al dan niet gekoppeld aan een kassasysteem. Het platform kan bovendien uitgebreid worden voor afhaal en bestellen ter plaatse via QR codes of een kiosk.

Met een eigen platform beschik je bovendien over alle klantgegevens. Neem hiermee de communicatie met jouw klant zelf in handen, maak optimaal gebruik van de spaarkaart en kortingsbonnen, en voer eigen promoties .

Met een eigen platform spaar je op alle vlakken!

Wij willen bij one2three onze horeca-klanten helpen met hun verdere digitalisering. Dat betekent ook hen begeleiden en ontzorgen wanneer ze nieuwe dingen doen, zoals een eigen food delivery dienst. Hun klanten verwachten immers dezelfde service als bij de grote ketens. Door onze software te gebruiken in combinatie met de elektrische voertuigen van zZoomer hoeven ze niet zelf te investeren of tijd te stoppen in onderhoud en herstellingen.

Peter Ryckaert, co-founder one2three