one2three haalt samen met partner Growzer een Innovation Award op Horeca Expo binnen

22 november 2022
one2three haalt samen met partner Growzer, een Innovation Award op Horeca Expo binnen

one2three haalt samen met partner Growzer, een Innovation Award op Horeca Expo binnen

Het is gebeurd. one2three – een bestelapp en geïntegreerd horecaplatform in één – en partner Growzer hebben op de recente editie van Horeca Expo in Gent, een Innovation Award in de wacht gesleept. Een mooie erkenning voor beide partners en een bewijs dat vooruitstrevende technologie, op maat van de horeca-uitbater en zijn noden, aan een opmars bezig is.

Op 20 november werden beide partijen tijdens de openingsreceptie van Horeca Expo gelauwerd. In de categorie ‘technologie’ liet de combinatie van one2three en Growzer, andere deelnemers achter zich. Een professionele vakjury wist het geïntegreerde platform duidelijk te smaken.

Een totaaloplossing voor de horeca-ondernemer

“We willen niet enkel bestellen zo makkelijk mogelijk maken, we willen horeca-ondernemers ook compleet ontzorgen”, geeft Peter Ryckaert, CCO van one2three aan. “Door de beide platformen met elkaar te integreren, bieden we een totaaloplossing. Van het bestellen met een QR-code tot betalen, makkelijk online menu’s aanpassen, bestelzuilen en -kiosken aansluiten tot het online bestellen bij leveranciers, de foodcost berekenen en heel wat waardevolle data krijgen: onze oplossing kan het en meer.”

Een efficiëntieslag

Door gebruik te maken van de beschikbare tools, zetten ondernemers niet enkel digitaal een stap vooruit, ze plukken er ook al snel de vruchten van. “Uit de praktijk blijkt dat een meerverkoop tot 20% mogelijk is, de kosten beter beheersbaar zijn, er heel wat tijd gewonnen wordt en de processen een stuk gestroomlijnder verlopen. Klanten worden sneller geholpen, met minder moeite terwijl ook betalen een fluitje van een cent is”, geeft Ryckaert mee.

De naadloze integratie met Growzer, een horeca management platform, wist de jury duidelijk te overtuigen. “En of we daar blij mee zijn”, geeft Frank De Meulder, managing director van Growzer aan. “Beide toepassingen werken naadloos samen en zijn volledig geïntegreerd. Een unicum in de sector. Klanten kunnen zo modulair bepalen wat ze nodig hebben en de talrijke integraties met een waaier aan kassasystemen, HR-partners, loyaltyprogramma’s en meer, zorgen voor een grote efficiëntiewinst”, besluit De Meulder.

Meer informatie?

Peter Ryckaert

Wenst u meer informatie over de platformen of de integratie tussen beide?

Aarzel dan niet contact op te nemen met Peter Ryckaert.