one2three en Hanot Vending gaan partnership aan

01 juni 2023
one2three en Hanot Vending gaan partnership aan

Hanot Vending, dat zijn kwalitatieve en fraai vormgegeven verkoop- en afhaalautomaten voor een waaier aan sectoren. Van broodautomaten tot vendingmachines voor traiteurs, slagers, kruideniers en meer. En of we bij one2three tevreden zijn met de samenwerking met dit op en top Belgisch familiebedrijf.

Uitgegroeid tot toonaangevende speler

Wat in 2008 begon met broodautomaten groeide ondertussen uit tot een succesverhaal op het vlak van automaten. Het motto van de familie? Deliver your promises. Waarden waar we ons bij one2three perfect in kunnen vinden. Ondertussen is het bedrijf over heel België actief met hypermoderne automaten, kunnen klanten rekenen op een onovertroffen dienst naverkoop en zijn er ontelbare mogelijkheden. Opportuniteiten waar we bij one2three graag onze automatisering en dienstverlening aan koppelen.

Wij hebben de oplossing voor jou

Hanot Vending - Hikke & Tein

Actief als slager, traiteur, bakker, … en wil je je klanten extra service bieden? Reken dan maar op ons. In samenwerking met Hanot Vending maken we online bestellen mogelijk via ons platform en zorgen we er vervolgens voor dat klanten – op het door hun gekozen moment – de bestelling kunnen afhalen in een beveiligde automaat. Van het de klanten makkelijk maken gesproken.

Extra dienstverlening en comfort voor jouw klant

Terwijl we bij one2three het online bestellen en afrekenen zo makkelijk mogelijk maken, krijgen de klanten ook nog het gebruiksgemak van hun bestelling op te pikken wanneer het hen past. Als handelaar hoef je je openingsuren niet aan te passen, lever je een extra dienstverlening die gewaardeerd wordt en doe je dit op een veilige en hygiënische manier. Van een win-win gesproken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden van deze combinatie of een vrijblijvende demo?

Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.